Välkommen till Southsides Aktivitetsformulär

Pga. Corona epidemin så kommer vi inte åka på några utflykter just detta lov. Vi kommer att skapa verksamhet på plats tillsammans med besökarna på klubben (10-12 år). Vi kommer att ha öppet för digitalverksamhet för 12-16 år hela lovet, detta för alla besökare som vill titta in i våra sändningar på Instagram/snapchat.

 

Välj vilken åldersgrupp din ungdom tillhör nedan för att komma till rätt formulär!

OBS: utöver dessa aktiviteter nedan för (Fritidsklubb) & (Fritidsgård) så kommer vi att ha aktiviteter i verksamheten och i närområdet mestadels eftersom vi vill undvika så mycket vi kan kommunala resor i corona tider. Vi kommer ha spontana utflykter med besökarna på gården om alla önskar och även anordna fester på höstlovshelgen. VI ÄR NOGA MED ALL HYGIEN OCH SKICKAR HEM BARN SOM ÄR SJUKA.

 

Kom ihåg att meddela om du får förhinder/inte kan följa med på en aktivitet. Om du har betalat för en aktivitet så får du endast tillbaka pengarna om du meddelar minst 3 dygn innan aktivitet eller vid sjukdom. Ring då Southsides direkt tel på 070-441 69 85!

 

När vi stänger klubben/gården ibland på lov för att vi alla ska åka iväg på utflykt så kan ni alltid ringa andra fritidsklubbar i Botkyrka, som är närliggande och vara där om ni ej vill delta i aktiviteten på Southside (se alla kontaktuppgifter/adresser nedan); https://www.botkyrka.se/idrott-fritid--natur/oppen-fritidsverksamhet/fritidsklubbar-10-12-ar.html

GÅ TILL ANMÄLNINGAR FÖR:

EN PLATS DÄR ALLA

KÄNNER SIG HEMMA

ÖPPETTIDER:

10-12 år 

MÅNDAG - FREDAG

13:00 TILL 17:00
12-16 år
MÅNDAG - TORSDAG
17:30-21:00
FREDAG - LÖRDAG
17:30 - 22:30

ADRESS

Utbildningsvägen 2, 14740 TUMBA

Box 67, 14721 TUMBA

Cookies, GDPR & Privacy Policy

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT SOUTHSIDE © 2013

fritidsgård, ungdomsgård

Mer om vår verksamhet