Gröna Lund

Fredag 2:a juli

Kostnad:

150

kr/person

Beskrivning: 

Den 2/7 har vi planerat att åka iväg till Gröna Lund, som äntligen öppnat med lämpliga restriktioner. Ungdomarna har länge önskat detta, så vi ser framemot det så mycket!

Vi samlas i Tumba Centrum klockan 14.00 utanför pressbyrån, och tar tåget alla tillsammans klockan 14.25. Kom i tid!
Vi är på Grönan från kl.15.30 och är tillbaka i Tumba C ca 22.30. Vi kommer alltså inte öppna Southsides lokaler den kvällen.

Utflykten kostar endast 150.- per person, och i priset ingår resan dit och tillbaka, entré till Grönan inkl åkband, och vi bjuder även på en måltid för 100 kr inkl dryck.
Medtag eget SL kort om man har, och även egna pengar om ni vill köpa snacks eller annat på vägen eller när vi är där.
För att få åka hem själv från platsen kräver vi tillstånd / godkännande från vårdnadshavare, skickas via mail: malcolm.azzuz@southside.nu / tel: 0762673996.

Det är först till kvarn som gäller, och alla kanske inte kommer kunna åka med denna gång, vi har begränsat antal platser pga. budget och personal.
Om ni får förhinder eller blir sjuka vill ni att ni meddelar detta så snart som möjligt, senast 25 juni. Vi kommer ha en reserv-lista och höra av oss till dem som anmält intresse senast 28 juni (måndagen innan vi åker på fredagen) om det blir lediga plaster.
Klä er efter väder och vi åker även om det regnar eftersom vi har förbokade biljetter.
Man får endast tillbaka sina pengar om man avbokar senast 25 juni.
Alla som kommit med på utflykten eller kommit på reservlistan får svar om man kom med den 28 juni, då stänger vi anmälan.

ANMÄL TILL DENNA AKTIVITET VIA FORMULÄRET NEDAN

Något saknas! Alla fält måste fyllas i.